De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Benschop

Wilt u raamdecoratie, laminaat, tapijt en parket voor uw ruimte in Benschop of wenst u een ander soort vloer? Bel vloerenspecialist De Vloerenschuur. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de vloeren en raamdecoratie en zijn dan ook welbekend in Benschop en omgeving. Ook voor uw jaloezieën en (rol)gordijnen bent u in onze vloerenwinkel op de juiste plek, evenals voor uw traprenovatie of indien u nieuwe trapbekleding wenst. Wij staan voor kwalitatieve producten en de beste service. Daarom hebben wij ook enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

PVC- en marmoleum vloeren in diverse looks

Uw PVC- en marmoleumvloeren van hoogwaardige kwaliteit vindt u uiteraard in onze vloerenwinkel. Wij leveren de vloeren in diverse stijlen en looks. Al onze vloeren zijn zowel sterk als slijtvast en daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Gebruikt u uw vloer doorgaans intensief? Dan is een marmoleum vloer de juiste keuze. Deze vloer komt goed tot haar recht in een modern en strak interieur. Wenst u de populaire houtlook of een PVC betonlook in huis te halen? Onze PVC vloeren zijn werkelijk niet van echt hout of beton te onderscheiden. U kunt het verschil enkel voelen, waardoor wij u zeker aanraden onze vloerenwinkel eens te bezoeken en dit zelf te ervaren.

Sterk laminaat en parket

Lijkt een echte houten vloer u mooier dan een kunststofvloer? Dan raden wij u ons parket en laminaat vloeren zeker aan. Ons traditionele parket is in diverse patronen legbaar. Heeft u al eens aan een blokpatroon of visgraat parket gedacht? Dan legt onze parketteur uw parket graag op de locatie naar wens. Wenst u liever laminaat in uw woning? Dan bieden wij sterk en slijtvast laminaat, wat wij kunnen bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook deze is te verkrijgen in diverse patronen: laminaat tegels of laminaat visgraat. Wij kunnen het laminaat op de door u gewenste locatie leggen, maar u kunt ook kiezen voor ons klik-laminaat. Zo kunt u uw laminaat leggen eenvoudig zelf uitvoeren.

Veel sfeer door raamdecoratie

Wenst u sfeervolle raamdecoratie voor uw woning? Graag zien wij u dan terug in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën in ons assortiment hebben. Keuze genoeg. Wenst u een gedegen advies? Dan zijn onze adviseurs er voor u. Wij maken uw raamdecoratie geheel naar wens op maat en hangen deze vervolgens bij u in Benschop af.

Marmoleum

Schaf nu uw vloeren en raamdecoratie in Benschop aan

In onze vloerenwinkel bent u op de juiste plek voor al uw marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat. Ook beschikken wij over een brede collectie tapijt. Wilt u een traprenovatie in Benschop laten uitvoeren of wenst u een geheel opnieuw beklede trap? Bel ons dan nu via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Spoedig komen wij dan bij u langs in Benschop om uw vloeren en raamdecoratie in te meten.