De Vloerenschuur, voor al uw vloeren in De Bilt/Bilthoven

Wenst u nieuwe vloeren in De Bilt of Bilthoven? Kom langs bij De Vloerenschuur voor al uw raamdecoratie, laminaat, tapijt of parket. Als vloerenspecialist verkopen wij laminaat, vinyl, tapijt, parket en marmoleum van uitstekende kwaliteit. Ook voor uw jaloezieën en (rol)gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Behoeft u een traprenovatie of wenst u nieuwe trapbekleding? Zelfs dan kunnen wij u van dienst zijn. Met onze 20 jaar ervaring zijn wij een welbekende vloerenspecialist in Bilthoven en De Bilt, maar ook in de omgeving hiervan worden wij geprezen om onze service en kwaliteit. Wij hebben louter gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

Hoge kwaliteit marmoleum en PVC vloeren

Zoekt u marmoleum en PVC vloeren van premium kwaliteit voor in Bilthoven of De Bilt, dan bieden wij u de beste kwaliteit. Wij hebben vloeren van PVC en marmoleum in diverse stijlen en looks in ons assortiment. Al onze vloeren kennen een hoge onderhoudsvriendelijkheid en zijn zowel sterk als slijtvast. Gebruikt u uw vloer intensief, dan raden wij u marmoleum aan. Dit staat ook werkelijk geweldig in een modern, strak interieur. Of bootst u liever die o zo gewenste houtlook na? In onze vloerenwinkel bieden wij u PVC dat op een dusdanige manier geproduceerd is, dat deze werkelijk niet te onderscheiden is van echt hout. Wij hebben een breed assortiment in PVC vloeren met onder andere vloeren in een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels, PVC klikvloeren en meer.

Ons kwalitatieve laminaat en parket

Bent u geen liefhebber van kunststofvloeren en kiest u liever een vloer van echt hout? Maak dan de keuze voor laminaat of parket. Ons parket is traditioneel en legbaar in diverse patronen. Denk aan blokpatronen of het populaire visgraatpatroon. Het parket wordt altijd gelegd door een ervaren parketteur. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Wenst u toch laminaat? Dan bieden wij slijtvast laminaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit laminaat kunt u tevens laten leggen door onze gespecialiseerde vloerleggers. Toch liever zelf aan de slag? Kies dan voor ons handige klik-laminaat.

Raamdecoratie, modern en sfeervol

Zoekt u moderne en sfeervolle raamdecoratie? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel. Wij hebben vouw-, plissé- en rolgordijnen, moderne gordijnen en jaloezieën. Ons assortiment is erg breed. Behoeft u advies? Dan staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar. Wij zullen uw gewenste raamdecoratie op maat maken en bij u in De Bilt of Bilthoven ophangen.

Bestel uw vloeren en raamdecoratie voor in Bilthoven

Indien u kwalitatief marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat wenst, bent u van harte welkom een bezoek te brengen aan onze vloerenwinkel. Of kom onze tapijtcollectie bekijken. Ook uw traprenovatie in De Bilt of Bilthoven en het bekleden van uw trap met bekleding kunnen wij op ons nemen. Bel ons direct via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Dan adviseren wij u graag omtrent de beste vloeren of raamdecoratie voor uw woning in De Bilt of Bilthoven.

Marmoleum