Kwaliteitsvloeren nabij Bunnik bij dé vloerenspecialist

Op zoek naar kwalitatieve vloeren voor uw bedrijfspand of woning in Bunnik? Breng dan eens een bezoek aan De Vloerenschuur nabij Bunnik. Bij ons kunt u laminaat, parket, marmoleum, tapijt, vinyl en PVC kopen van goede kwaliteit. Tevens kunt u gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie bij ons kopen. Zocht u nog een bedrijf dat traprenovaties verricht of trapbekleding verkoopt? Ook dan kunnen we u helpen in onze vloerenwinkel. De Vloerenschuur heeft in de afgelopen 20 jaar een goede naam opgebouwd in Bunnik en omstreken. Bij ons zijn gediplomeerde stoffeerders, parketteurs en vloerleggers in dienst die er alles aan doen om deze goede naam hoog te houden. U krijgt van ons dus altijd excellente service en kwaliteit.

Bunnik Vloeren kopen

PVC en marmoleum kopen van hoge kwaliteit

In onze vloerenwinkel kunt u PVC en marmoleum kopen van hoge kwaliteit. Kenmerken van marmoleum is onder andere de kracht, de slijtvastheid, de onderhoudsvriendelijkheid, de strakheid en de moderne uitstraling. Het wordt dikwijls gelegd in ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt. Was u eerder op zoek naar een vloer met een mooie houtlook die ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk is? Kijk dan eens bij onze PVC vloeren. De PVC die u via ons kunt kopen is van premium kwaliteit en de textuur en kleur zijn zo realistisch gereproduceerd dat het op het eerste gezicht niet van echt hout te onderscheiden is. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Parket houten vloer of laminaat

Gaat u liever voor een vloer van echt hout in uw woning in plaats van een kunststofvloer? Maak dan de keuze voor ons laminaat of ons traditionele parket. Ons parket is in diverse vormen te leggen. Zo zijn het visgraatpatroon en het blokpatroon erg populair. Onze parketteur legt uw vloer graag op de door u gewenste locatie. Ook kunt u de vloerschuur inschakelen voor parket renovatie van verouderd parket houten vloeren. Is laminaat meer wat u wenst? Dan kunnen wij u sterk en slijtvast laminaat aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit laminaat kunnen wij voor u leggen, maar u kunt ook ons handige klik laminaat aanschaffen, zodat u zelf aan de slag kunt.

Moderne collectie raamdecoratie

In onze vloerenwinkel kunt u ook raamdecoratie kopen. Denk aan eigentijdse rolgordijnen, gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt en bij u in Bunnik opgehangen. Heeft u hulp of advies nodig? Onze deskundige medewerkers helpen u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bunnik Vloeren kopen

Neem contact op om uw raamdecoratie of vloeren te kopen

Breng eens een bezoekje aan uw vloerenspecialist nabij Bunnik om daar vinyl, PVC, marmoleum, laminaat of parket te kopen. Wilt u tapijt kopen? Bekijk dan ook onze uitgebreide tapijtcollectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor traprenovatie en trapbekleding. Meer informatie gewenst? Bel dan naar 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl.