De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Cothen

Wilt u in Cothen raamdecoratie, laminaat, tapijt, parket of PVC bestellen? Bel vloerenspecialist De Vloerenschuur voor een snelle levering! Wij zijn al ruim 20 jaar actief in het leveren en leggen van kwalitatieve vloeren. Zelfs uw (rol)gordijnen en jaloezieën kunt u bij ons op maat laten maken. Wilt u nieuwe trapbekleding of een algehele traprenovatie laten uitvoeren? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. Wij staan voor ware kwaliteitsproducten en het leveren van uitmuntende service. Wij hebben daarom enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

Stijlvol PVC- en marmoleum

Wij hebben PVC- en marmoleum van hoge kwaliteit in onze vloerenwinkel. Deze vloeren zijn allen zeer stijlvol en worden verkocht in diverse looks en stijlen. Tevens zijn onze vloeren sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Gebruikt u uw vloer intensief of heeft u kinderen? Dan is een marmoleum vloer een goede optie. Deze vloer haalt uw strakke en moderne interieur mooi naar boven. Wenst u toch de populaire houtlook in uw vloer? Kies dan voor PVC. Onze PVC vloeren zijn namelijk niet van echt hout te onderscheiden. Het onderscheid is alleen te voelen. Kom dit daarom zelf ervaren en breng een bezoek aan onze winkel. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Sterk parket en laminaat

Gaat u liever voor een vloer van echt hout in uw woning in plaats van een kunststofvloer? Maak dan de keuze voor ons laminaat of ons traditionele parket. Ons parket is in diverse vormen te leggen. Zo zijn het visgraatpatroon en het blokpatroon erg populair. Onze parketteur legt uw vloer graag op de door u gewenste locatie. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer.  Is laminaat meer wat u wenst? Dan kunnen wij u sterk en slijtvast laminaat aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit laminaat kunnen wij voor u leggen, maar u kunt ook ons handige klik-laminaat aanschaffen, zodat u zelf aan de slag kunt. Wij leveren de vloer die bij u past. Of het nu gaat om gelakt parket, eiken parket, lamel parket, laminaat tegels of laminaat visgraat.

Raamdecoratie, een moderne sfeer

Wilt u uw woning of pand van meer sfeer voorzien en bent u hiervoor op zoek naar moderne raamdecoratie? In onze winkel vindt u dan geheid wat u zoekt. Wij bieden diverse
vouw-, plissé- en rolgordijnen en tevens moderne gordijnen en jaloezieën aan. De keuze is enorm. Wenst u een gedegen advies van een van onze adviseurs? Dan staan wij voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij uw raamdecoratie op maat maken en vakkundig bij u in Cothen plaatsen.

Marmoleum

Bestel uw vloeren en raamdecoratie in Cothen

Bij ons zit u goed voor uw marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in diverse stijlen. En dat allemaal geheel op maat gemaakt. Wij hebben tevens een brede collectie tapijt. Wenst u een traprenovatie in Cothen of een geheel nieuwe bekleedde trap? Neem dan nu contact met ons op via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij zijn dan snel bij u op locatie in Cothen om uw vloeren te leggen of uw raamdecoratie te plaatsen.