Mooie vloeren kopen doet u bij De Vloerenschuur nabij Culemborg

Voor uw bedrijfspand of woning in Culemborg op zoek naar mooie vloeren? Dicht bij Culemborg zit vloerenspecialist De Vloerenschuur. Bij ons kunt u laminaat, vinyl, tapijt, parket en marmoleum kopen van excellente kwaliteit. Ook diverse soorten raamdecoratie zoals jaloezieën en (rol)gordijnen kunt u bij ons kopen. Is uw trap toe aan een traprenovatie of nieuwe trapbekleding? Ook dan kunnen wij u helpen. Al ruim 20 jaar heeft De Vloerenschuur een hele goede naam in Culemborg en omstreken. Deze naam houden we hoog door service en kwaliteit te leveren. Daarnaast worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door deskundige werknemers, gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs.

Hoge kwaliteit marmoleum en PVC kopen bij De Vloerenschuur

Marmoleum en PVC kopen van premium kwaliteit doet u natuurlijk bij De Vloerenschuur, dicht bij Culemborg. Ons assortiment bevat marmoleum en PVC vloeren in diverse stijlen en looks. Welke vloer u ook kiest, u weet bij ons zeker dat de vloer onderhoudsvriendelijk, ijzersterk en slijtvast is. Er wordt vaak voor marmoleum gekozen als de vloer intensief gebruikt wordt. Het staat ook prachtig in een strakke en moderne inrichting. Liever een mooie houtlook? In onze vloerenwinkel kunt u PVC kopen dat op zo’n manier is gereproduceerd, dat het werkelijk niet van echt hout te onderscheiden is. Het verschil is niet zichtbaar, u kunt het alleen voelen. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Laminaat en parket met kwalitatieve legservice

Houdt u niet van kunststofvloeren, maar heeft u liever echt hout? Kies dan voor prachtig parket of laminaat. Het parket dat u bij ons kunt kopen is traditioneel en is in diverse patronen te leggen. Bijvoorbeeld blokpatronen of visgraat. Het parket leggen gebeurt altijd door een ervaren parketteur. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer.  Liever laminaat? Ons laminaat heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is slijtvast. U kunt het laminaat laten leggen door een gecertificeerde vloerleggers, maar u kunt ook kiezen voor klik-laminaat dat u zelf kunt leggen.

Raamdecoratie in moderne stijlen

Moderne raamdecoratie kopen? Kom eens langs! Wij hebben vouw-, plissé- en rolgordijnen, moderne gordijnen en jaloezieën. Het assortiment is groot, dus mocht u advies nodig hebben dan kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. De raamdecoratie van uw keuze wordt standaard op maat gemaakt en bij u in Culemborg opgehangen.

parket kopen

Vloeren of raamdecoratie kopen? Neem contact op

Als u kwalitatief marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat wilt kopen, kom dan eens naar onze vloerenwinkel nabij Culemborg. Wilt u tapijt kopen? Wij hebben een uitgebreide tapijtcollectie. Tevens kunnen we u voorzien van trapbekleding of een traprenovatie bij u in Culemborg uitvoeren. Bestel online, of stel uw vragen via: 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl