Kwalitatieve vloeren kopen doet u bij De Vloerenschuur nabij Doorn

Voor uw woning of bedrijfspand in Doorn op zoek naar kwalitatieve vloeren? Vlakbij Doorn zit vloerenspecialist De Vloerenschuur. Bij ons kunt u marmoleum, tapijt, parket, PVC, vinyl en laminaat kopen van uitstekende kwaliteit. U kunt ook raamdecoratie, zoals diverse soorten (rol)gordijnen en jaloezieën kopen. Is uw trap toe aan nieuwe trapbekleding of een traprenovatie? Ook dan helpen wij u graag. In de afgelopen 20 jaar heeft De Vloerenschuur een uitstekende naam opgebouwd in Doorn en omgeving. Deze naam houden we hoog door kwaliteit en service te leveren en de werkzaamheden uit te laten voeren door gediplomeerde stoffeerders, parketteurs en vloerleggers.

Premium kwaliteit PVC en marmoleum kopen bij De Vloerenschuur

PVC en marmoleum vloeren kopen van hoge kwaliteit doet u natuurlijk bij uw vloerenspecialist nabij Doorn: De Vloerenschuur. Wij verkopen PVC en marmoleum in diverse stijlen en looks. Welke stijl u ook kiest, u weet altijd dat de vloer slijtvast, onderhoudsvriendelijk en ijzersterk is. Marmoleum wordt dikwijls gelegd in ruimtes die intensief gebruikt worden. Verder geeft marmoleum de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Wilt u liever een mooie houtlook? Bij ons kunt u PVC kopen dat zo goed gereproduceerd is, dat het qua kleur en textuur nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Alleen als u aan het materiaal voelt, weet u dat het PVC is in plaats van hout. Of u nu op zoek bent naar een houtlook, PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Parket en laminaat met kwalitatieve legservice

Vindt u kunststof maar niks en gaat u liever voor echt hout? Kies dan voor laminaat of prachtig parket. U kunt bij ons traditioneel en kwalitatief parket kopen dat in diverse patronen gelegd kan worden. Bijvoorbeeld visgraat of blokpatronen. Het parket wordt altijd door een ervaren parketteur bij u gelegd. Liever laminaat vloer? Kies voor ons slijtvast laminaat vloeren met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het laminaat wordt gelegd door een gediplomeerde vloerlegger, maar desgewenst kunt u ook zelf de vloer leggen met ons klik-laminaat.

Raamdecoratie in eigentijdse stijlen

Naast vloeren kunt u in onze vloerenwinkel ook eigentijdse raamdecoratie kopen. Bijvoorbeeld moderne gordijnen, rol-, plissé of vouwgordijnen en jaloezieën. Mocht u het lastig vinden om een goede keuze te maken tussen al dat moois, dan kunnen onze deskundige medewerkers u adviseren. Alle raamdecoraties wordt op maat gemaakt en bij u thuis in Doorn opgehangen.

vloerenspecialist

Raamdecoratie of vloeren kopen? Zo neemt u contact op

Als u kwalitatief PVC, marmoleum, parket, laminaat of vinyl wilt kopen, bent u in onze vloerenwinkel nabij Doorn aan het juiste adres. Mocht u tapijt willen kopen, dan hebben we voor u een uitgebreide tapijtcollectie. Daarnaast kunnen we u helpen aan trapbekleding of wanneer er een traprenovatie in Doorn uitgevoerd moet worden. Bestel online, of neem contact op voor meer informatie. Bel 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl.