De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Driebergen

Wenst u snel nieuwe vloeren voor uw ruimte in Driebergen? De Vloerenschuur is uw specialist in raamdecoratie, laminaat, tapijt of parket. Bij ons vindt u laminaat, vinyl, tapijt, parket en marmoleum van de beste kwaliteit. Ook leveren wij jaloezieën en (rol)gordijnen. Wenst u binnenkort een traprenovatie of geheel nieuwe trapbekleding? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn een bekende vloerenspecialist in Driebergen, maar ook in de wijde omgeving. Wij staan voor producten van een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Wij hebben alleen maar gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

PVC- en marmoleum vloeren van topkwaliteit

Wanneer u de beste kwaliteit PVC- of marmoleum vloeren zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze PVC- en marmoleum vloeren leveren wij in diverse stijlen en looks. Wij bieden sterke, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloeren. Gebruikt u uw vloer intensief? Kies dan een marmoleum vloer. Deze vloer staat tevens geweldig in een strak en meer modern interieur. Wenst u de populaire houtlook na te bootsen? Onze PVC-vloeren zijn niet te onderscheiden van echt hout. Kom het zelf ervaren!

Ons kwalitatieve laminaat en parket

Kiest u liever voor een echte houten vloer in plaats van voor een kunststofvloer? Ga dan voor parket of laminaat. Wij hebben traditioneel parket, wat u in diverse patronen kunt leggen. Denk aan blokpatroon of het populaire visgraatpatroon. Onze ervaren parketteur legt graag uw parket. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Wenst u toch laminaat? Wij bieden slijtvast en sterk laminaat tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. U kunt het laminaat laten leggen door onze gespecialiseerde vloerleggers, maar ook kiezen deze zelf te leggen door ons klik-laminaat te bestellen.

Raamdecoratie voor meer sfeer

Zoekt u moderne en sfeervolle raamdecoratie? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel. Daar kunt u verschillende vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën bekijken. De keuze is enorm. Behoeft u meer advies? Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Wij maken uw raamdecoratie, geheel volgens uw wensen, op maat en hangen deze bij u af in Driebergen.

parket kopen

Bestel meteen uw vloeren en raamdecoratie in Driebergen

Of u nu op zoek bent naar kwalitatief marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat, in onze vloerenwinkel vindt u het allemaal. Of neem een kijkje bij onze tapijtcollectie. Ook voor uw traprenovatie in Driebergen en het bekleden van uw trap zijn wij inzetbaar. Bel ons meteen via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Dan voorzien wij u graag van de beste raamdecoratie en vloeren in Driebergen.