Gordijnen kopen bij De Vloerenschuur

Wenst u prachtige nieuwe gordijnen te kopen om uw woning of bedrijfspand te verrijken? Dan zit u helemaal goed bij De Vloerenschuur. Bij onze showroom in Houten kunt u terecht voor de mooiste raamdecoratie van een uitstekende kwaliteit. Of dat u nu op zoek bent naar rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen, bij ons vindt u een ruime collectie met de mooiste stoffen en kleuren. De door u gekozen gordijnen worden ook nog volledig op maat gemaakt. Bent u benieuwd geworden? Plan dan snel een bezoek naar onze ruime showroom en laat u inspireren.

Praktische en decoratieve rolgordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen

Raamdecoratie is zowel in woningen als bedrijfspanden vrijwel onmisbaar. Gordijnen staan niet alleen prachtig in een interieur, ze zijn ook nog heel functioneel. Ze houden namelijk het de warmte van de zon buiten, geven u de mogelijkheid om de lichtinval te regelen en zorgen voor meer privacy. Gordijnen zijn dus heel belangrijk in een huis of pand. Bij De Vloerenschuur vindt u een uitgebreide en eigentijdse collectie met gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen. U kunt bij ons daarom altijd gordijnen vinden die bij uw wensen aansluit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan snel bij onze showroom in Houten langs.

Advies op het gebied van gordijnen kopen

Vanwege het praktisch en decoratief nut van gordijnen is het belangrijk dat u de juiste beslissing maakt bij het kiezen van nieuwe gordijnen. Gaat u voor een eenvoudig rolgordijn? Of kiest u toch voor vouwgordijnen of plisségordijnen. Om tot de juiste keuze te komen, is het verstandig om de specialisten in onze winkel in te schakelen voor hulp. Zij helpen u graag met het uitkiezen van raamdecoratie die past bij uw interieur en aansluit op uw wensen. Wanneer u de juiste gordijnen heeft gevonden, zullen wij deze volledig op maat voor u maken en thuis bij u ophangen.

De voordelen die wij bieden

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u bij bij ons rekenen op gedegen advies bij het kopen van nieuwe gordijnen. Tevens kunnen wij u helpen met het kiezen van een nieuwe vloer of trapbekleding. Wanneer u bij De Vloerenschuur langskomt, kunt u het volgende verwachten:

Hoogstaande service

Eigen stoffeerders en parketteurs

Goed opgeleid en gediplomeerd personeel

Een prachtige showroom met ruime parkeergelegenheid

Gordijnen kopen

Neem contact met ons op

Wilt u nieuwe plissegordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen kopen? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van gordijnen? Benader ons dan via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek aan onze ruime showroom in Houten plannen. Onze medewerkers geven u daar graag advies bij het kopen van passende gordijnen.