De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Harmelen

Zoekt u de mooiste vloeren voor uw ruimte in Harmelen? De Vloerenschuur is gespecialiseerd in raamdecoratie, laminaat, tapijt en parket. Allen van de beste kwaliteit. Ook voor uw jaloezieën en (rol)gordijnen bent u bij ons op de juiste plek. Wenst u nieuwe trapbekleding of een algehele traprenovatie? Dan zijn wij u tevens graag van dienst. Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij een bekende vloerenspecialist in Harmelen en omgeving. Wij staan voor kwaliteitsproducten en optimale service. Onze vloerleggers, stoffeerders en parketteurs zijn allen gecertificeerd.

Schitterende PVC- en marmoleum vloeren

Indien u op zoek bent naar schitterende PVC- en marmoleum vloeren, zit u bij ons goed. Onze PVC- en marmoleum vloeren worden in diverse stijlen en looks geleverd. Al onze vloeren zijn sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wordt uw vloer intensief gebruikt? Ga dan voor onze marmoleum vloer. In een strak en modern interieur staat deze vloer ook prachtig. Wilt de populaire houtlook nabootsen? Dan hebben wij PVC-vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ervaar het zelf in onze vloerenwinkel! Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Hoogwaardig laminaat en parket

Heeft u in plaats van een kunststofvloer liever een echte houten vloer? Kies dan voor ons laminaat of parket. Ons parket is traditioneel en in diverse patronen legbaar. Denk aan een mooi visgraatpatroon of blokpatroon. Onze parketteur komt uw parket graag vakkundig leggen. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Heeft u liever laminaat? Ons laminaat wordt tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding aangeboden en is zowel sterk als slijtvast. Het laminaat kunt u laten leggen door onze gespecialiseerde vloerleggers, maar u kunt deze door ons klik-laminaat te bestellen ook gemakkelijk zelf leggen.

Raamdecoratie, gegarandeerd meer sfeer

Wilt u moderne en sfeervolle raamdecoratie aanschaffen? Bezoek dan eens onze winkel, waar u verschillende vouw-, plissé- en rolgordijnen kunt vinden, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën kunt bekijken. U heeft keuze genoeg. Wenst u een gedegen advies? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. De raamdecoratie maken wij vervolgens geheel naar wens op maat. Daarna hangen wij deze bij u in Harmelen af.

Bestel direct vloeren en raamdecoratie in Harmelen

Of u nu het beste tapijt, marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat wenst, in onze vloerenwinkel vindt u precies wat u zoekt. Ook voor uw traprenovatie in Harmelen en het bekleden van uw trap zijn wij u graag van dienst. Bel ons direct via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij adviseren u graag omtrent de beste vloeren en raamdecoratie voor u in Harmelen.

Marmoleum