De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Houten

Zoekt u snel kwalitatieve vloeren voor in Houten? De Vloerenschuur is gespecialiseerd in raamdecoratie, laminaat, tapijt en parket. En dit allemaal van de beste kwaliteit. Tevens bent u bij ons op de juiste plek voor uw jaloezieën en (rol)gordijnen. Wilt u nieuwe trapbekleding of wenst u traprenovatie? Ook dan staan wij voor u klaar. Door onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels een geprezen vloerenspecialist in Houten en omstreken. Optimale service en de beste kwaliteit producten is waar wij voor staan. Wij hebben gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

Hoogwaardige PVC- en marmoleum vloeren

Bent u op zoek naar PVC- en marmoleum vloeren van hoogwaardige kwaliteit, dan zit u bij onze vloerenwinkel goed. Wij leveren PVC- en marmoleum vloeren in diverse stijlen en looks. Goed om te weten is dat al onze vloeren onderhoudsvriendelijk, sterk en slijtvast zijn. Gebruikt u uw vloer vaak intensief? Kies dan een marmoleum vloer. Deze staat tevens geweldig in een modern en strak interieur. Wenst u de populaire houtlook in huis te halen? Onze PVC-vloeren zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. In onze vloerenwinkel kunt u dit zelf ervaren. Wij hebben een breed assortiment met onder andere PVC vloeren in een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels, PVC klikvloeren en meer.

Hoogwaardig laminaat en parket

Trekt een echte houten vloer u meer aan dan een kunststofvloer? Maak dan de keuze voor parket of laminaat. Wij bieden traditioneel parket dat in diverse patronen legbaar is. U kunt hierbij denken aan een blokpatroon of visgraatpatroon. Onze parketteur legt uw parket graag vakkundig op locatie. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Trekt laminaat u het meest aan? Ons laminaat bieden wij aan tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding en deze is zowel slijtvast als sterk. Onze gespecialiseerde vloerleggers kunnen uw laminaat op locatie leggen, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te leggen met behulp van ons handige klik-laminaat.

Breng sfeer in huis met raamdecoratie

Bent u van plan om sfeervolle en moderne raamdecoratie aan te schaffen? Kom dan eens langs in onze winkel. Hier bieden wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen aan, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën. De keuze is enorm. Wilt u een gedegen advies van onze adviseurs? Dan staan wij voor u klaar. Wij maken uw raamdecoratie geheel naar wens en zullen deze vervolgens op maat bij u afhangen in Houten.

Bestel vloeren en raamdecoratie in Houten

Bent u op zoek naar het beste marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat, dan vindt u in onze vloerenwinkel zeker wat u wenst. Ook onze tapijtcollectie is de moeite van het bekijken waard. Wilt u een traprenovatie in Houten laten uitvoeren of uw trap laten bekleden? Neem dan direct contact op via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Dan komen wij graag de gewenste vloeren en raamdecoratie bij u in Houten installeren.

Maarssen