De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in IJsselstein

Bent u op zoek naar kwalitatieve raamdecoratie, laminaat, tapijt en parket of zoekt u andere vloeren In IJsselstein? Bel nu De Vloerenschuur. Wij beschikken over ruim 20 jaar aan ervaring en zijn een welbekende vloerenspecialist in IJsselstein en omgeving. Ook jaloezieën en (rol)gordijnen kunt u in onze vloerenwinkel vinden. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw traprenovatie of nieuwe trapbekleding. Bij ons staan optimale service en het leveren van kwaliteitsproducten centraal. Wij beschikken over gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs. En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen.

Onderhoudsvriendelijke PVC- en marmoleum vloeren

Zoekt u specifiek naar PVC- en marmoleum vloeren van hoogwaardige kwaliteit, dan vindt u deze in onze vloerenwinkel. Onze PVC- en marmoleum vloeren leveren wij in diverse stijlen en looks. Onze vloeren zijn zowel sterk als slijtvast en erg onderhoudsvriendelijk. Wordt uw vloer doorgaans intensief gebruikt? Een marmoleum vloer is dan een goede optie. In een modern en strak interieur komt deze vloer ook goed tot zijn recht. Wilt u de populaire houtlook nabootsen? Dan bieden wij PVC-vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Kwalitatief laminaat en parket

Vindt u een houten vloer aantrekkelijker dan een kunststofvloer? Dan kunnen wij ons laminaat en parket van harte aanbevelen. Ons traditionele parket is legbaar in diverse patronen. Wat dacht u van een visgraatpatroon of blokpatroon? Onze parketteur legt uw gekozen parket graag vakkundig op locatie. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Wilt u liever laminaat laten leggen? Ons laminaat is sterk en slijtvast en kunnen wij aanbieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen uw laminaat voor u op locatie leggen, maar u kunt deze door middel van ons kliklaminaat ook vrij eenvoudig zelf leggen.

Raamdecoratie voor meer sfeer in huis

Wilt u de modernste raamdecoratie aanschaffen? Kom dan vooral langs in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën aanbieden. U heeft genoeg keuze. Wilt u goed advies? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Wij kunnen uw raamdecoratie geheel naar wens op maat maken en deze vervolgens bij u thuis in IJsselstein afhangen.

Marmoleum

Schaf nu uw vloeren en raamdecoratie in IJsselstein aan

Voor al uw marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat, bent u in onze vloerenwinkel aan het juiste adres. Ook hebben wij een brede collectie tapijt. Wilt u een traprenovatie in IJsselstein laten uitvoeren of uw trap laten bekleden? Bel ons dan direct via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij komen dan graag bij u langs in IJsselstein om de gewenste vloeren of raamdecoratie te plaatsen.