Jaloezieën kopen bij De Vloerenschuur

Wilt u graag prachtige kwaliteits jaloezieën kopen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u aan het juiste adres bij De Vloerenschuur. In onze prachtige winkel in Houten vindt u de mooiste jaloezieën van de beste kwaliteit. De specialisten in onze winkel kunnen u informeren over de mogelijkheden op het gebied van jaloezieën en geven u advies bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer te weten komen over onze collectie met jaloezieën? Kom dan bij ons langs in Houten en geef uw wensen aan ons door.

Tijdloze, functionele en decoratieve jaloezieën

Jaloezieën zijn nog steeds heel populair in zowel woningen als bedrijven. Ze staan prachtig in het interieur en zijn daarnaast ook nog heel functioneel. Ze geven u namelijk de mogelijkheid om de lichtinval te regelen, houden de warmte van de zon buiten en zorgen voor meer privacy in uw woning of pand. Jaloezieën worden geroemd om hun tijdloze en rustige uitstraling. Daarnaast zijn ze duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en passen ze in vrijwel ieder interieur. Bij De Vloerenschuur vindt u jaloezieën in verschillende materialen en maten. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Houten.

Advies op het gebied van jaloezieën kopen

Welk type jaloezieën wilt u kopen voor uw woning of kantoor? Jaloezieën zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen. Denk aan hout, aluminium, bamboe en PVC. Voor inspiratie en advies op het gebied van jaloezieën en andere raamdecoratie raden wij aan om een bezoek te brengen aan onze mooie winkel in Houten. Hier vindt u een grote collectie met stalen. Vindt u het lastig om jaloezieën te kiezen die aansluiten bij uw wensen en passen bij uw interieur? Dan kunt u reken op de hulp van onze specialisten in de winkel. Zij informeren u over de mogelijkheden en geven u advies op maat. Wanneer u passende jaloezieën heeft gevonden, worden deze op maat gemaakt en keurig thuis bij u opgehangen.

De voordelen die wij bieden

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u bij bij ons rekenen op gedegen advies bij het kopen van nieuwe jaloezieën. Tevens kunnen wij u helpen met het kiezen van een nieuwe vloer of trapbekleding. Wanneer u bij De Vloerenschuur langskomt, kunt u het volgende verwachten:

Hoogstaande service

Eigen stoffeerders en parketteurs

Goed opgeleid en gediplomeerd personeel

Een prachtige showroom met ruime parkeergelegenheid

Jaloezieen kopen

Neem contact met ons op

Wenst u nieuwe jaloezieën te kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van jaloezieën? Neem dan contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij nodigen u van harte uit in onze mooie winkel in Houten. Daar helpen wij u ook graag verder met het kopen van jaloezieën op maat.