Waarom laminaat vloeren zo populair zijn

Een betaalbare oplossing voor het aanleggen van een nieuwe vloer in uw pand of huis is het (laten) aanleggen van laminaat. Laminaat vloeren zijn oersterk, slijtvast en makkelijk aan te leggen wanneer de juiste voorbereidingen getroffen worden. Tegenwoordig kunt u laminaat kopen dat op het zicht niet meer te onderscheiden is van echt hout. Kies een variant die past binnen het decor van uw inrichting. Bijvoorbeeld met white- of greywash look. Of neem warme houtkleuren die uw stijl complementeren. Of wat dacht u van een betonlook zonder het nadeel van een koude vloer en zonder in te leveren op het woongenot. Met laminaat vloeren zijn de mogelijkheden zeer divers en u profiteert van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kies ook voor laminaat als u makkelijk onderhoud aan uw vloer wilt. Is laminaat uw vloer naar keus? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom of maak direct een afspraak op 030-6340314.

Laminaat snel en efficiënt geplaatst met de juiste voorbereiding

Laminaat moet op een schone en droge vloer worden aangebracht. Oneffenheden vertalen zich direct in een vloer die omhoog komt. Zorg er dus voor dat deze schoon en effen is. De ondervloer vormt een essentieel onderdeel van uw laminaatvloer. Dit om uw vloer thermisch en akoestisch isolerend te maken en om alle eventuele kleine oneffenheden weg te werken. De vloerenleggers van de Vloerenschuur kunnen uw laminaatparket vloer snel en efficiënt neer leggen in uw pand. Mocht u echter zelf deze vloer willen leggen, dan is kliklaminaat een eenvoudige manier om een prachtige vloer te leggen. Als u laminaat gaat kopen kunt u het beste goed oriënteren naar alle mogelijkheden. Bij de Vloerenschuur vindt u alles onder één dak.

Laminaat laten leggen

Bij de Vloerenschuur bouwen wij op onze jarenlange ervaring. Gaat u laminaat kopen? Dan is onze showroom zeker een bezoekje waard. Bovendien profiteert u bij ons van hele duidelijke voordelen:
Gediplomeerde vloerenleggers

Eigen stoffeerders en parketteurs

Een geweldige showroom en met goede parkeergelegenheid

Uitstekende service

laminaat kopen

De Vloerenschuur voor hoogwaardig laminaat vloeren

Bij de Vloerenschuur nemen we uw wensen en budget uiterst serieus. Wij leveren de vloer die bij u past. Ook kunt u bij ons terecht voor laminaat tegels en laminaat visgraat. Wij nodigen u om een persoonlijk bezoek te brengen aan onze showroom voordat u laminaat gaat kopen. Wij wijzen u de weg. Mocht u op voorhand al vragen hebben kunt u ons uiteraard altijd een belletje doen. Bereik ons via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Voor al uw laminaat en professionele installatie gaat u naar de Vloerenschuur!