Nieuwe vloeren kopen nabij Leerdam? Kom naar de vloerenspecialist

Wilt u graag kwalitatieve vloeren kopen voor uw woning of bedrijfspand in Leerdam? Kom dan langs bij de Vloerenschuur nabij Leerdam. Bij ons kunt u marmoleum, laminaat, parket, PVC, tapijt en vinyl kopen van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons langskomen om raamdecoratie, gordijnen of jaloezieën te kopen. Bent u misschien nog op zoek naar een bedrijf dat trapbekleding heeft of traprenovaties verricht? Ook dan bent u van harte welkom in onze vloerenwinkel. De Vloerenschuur heeft al ruim 20 jaar een goede naam in Leerdam en omgeving. Wij hebben eigen gediplomeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst die er alles aan doen om onze goede naam hoog te houden. U kunt dus altijd rekenen op kwaliteit en service.

Marmoleum en PVC kopen van hoge kwaliteit

In onze vloerenwinkel kunt u marmoleum en PVC kopen van uitstekende kwaliteit. Marmoleum vloeren zijn slijtvast, modern en strak en worden vaak gelegd in ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt. Naast dat het sterk materiaal en onderhoudsvriendelijk is. Of wilt u misschien een onderhoudsvriendelijke vloer met een mooie houtlook? Kies dan voor een PVC vloer. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis. De PVC die u via ons kunt kopen is van excellente kwaliteit en de kleur, textuur en afmetingen worden zo realistisch mogelijk gereproduceerd. Daardoor zien de vloeren er exact uit als echt hout, zonder dat het dezelfde onderhoud benodigd.

Eigentijdse collectie raamdecoratie

Bij ons kunt u raamdecoratie kopen in alle soorten en maten. Denk aan eigentijdse gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plisségordijnen. Alles wordt voor u op maat gemaakt en opgehangen in Leerdam. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag onze deskundige medewerkers om advies!

Vloeren kopen

Neem contact op vanuit Leerdam om uw vloeren of raamdecoratie te kopen

Kom langs bij uw vloerenspecialist nabij Leerdam om PVC, vinyl, laminaat, marmoleum, tapijt of parket vloeren te kopen. Neem ook vooral eens een kijkje bij onze uitgebreide tapijtcollectie. Ook voor traprenovatie en trapbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie of advies kunt u bellen vanuit Leerdam: 030-6340314. Of een e-mail sturen: info@vloerenschuur.nl