De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Leersum

Wenst u in Leersum raamdecoratie, laminaat, tapijt of parket te bestellen? Bel. vloerenspecialist De Vloerenschuur. Uw producten snel in huis! Jazeker, dat kunnen wij u garanderen. Voor ruim 20 jaar zijn wij actief in het leveren en leggen van vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Ook uw rol(rol)gordijnen en jaloezieën maken wij op maat. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren of uw trap voorzien van nieuwe bekleden? Ook deze klus is ons op het lijf geschreven. Wij leveren uitstekende service en bieden enkel kwalitatieve producten. Om die reden hebben wij gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs binnen ons bedrijf.

PVC- en marmoleum met stijl

De PVC- en marmoleum vloeren in onze winkel zijn allen van zeer hoge kwaliteit en worden verkocht in diverse stijlen en looks. Ook staan onze vloeren bekend als zeer onderhoudsvriendelijk, sterk en slijtvast. Bent u van plan uw vloer intensief te gebruiken? Denk dan eens aan een marmoleum vloer. Dit haalt tevens een modern en strak interieur omhoog. Wilt u de populaire houtlook nabootsen in uw vloeren? Onze PVC vloeren lijken zo op het echte hout dat het onderscheid nauwelijks te maken valt. U kunt dit alleen voelen. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Sterk laminaat en parket

Kiest u het liefst een echte houten vloer, omdat kunststof u minder aantrekt? Dan hebben wij prachtig laminaat en traditioneel parket in ons assortiment. Dit parket is te leggen in uiteenlopende vormen. Heeft u al eens gedacht aan een mooi blokpatroon? Of aan het populaire visgraatpatroon? Onze parketteur komt uw gekozen parket graag op locatie leggen. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Ligt laminaat meer binnen uw interesse? Ons laminaat is sterk, slijtvast en tegen een scherpe prijs leverbaar. Wij kunnen het laminaat voor u leggen, maar door ons handige klik-laminaat aan te schaffen, kunt u ook gemakkelijk zelf aan de slag.

Raamdecoratie, gegarandeerd meer sfeer

Wilt u gegarandeerd meer sfeer in uw woning of pand en wenst u hiervoor moderne raamdecoratie? Dan vindt u in onze winkel precies wat u wenst. Wij hebben verschillende
vouw-, plissé- en rolgordijnen en tevens moderne gordijnen en jaloezieën in ons aanbod.
Er valt genoeg te kiezen. Wilt u graag advies van onze adviseurs? Dan voorzien wij u graag van een gedegen advies. Wij maken indien gewenst uw raamdecoratie geheel op maat, om deze vervolgens bij u in Leersum te plaatsen.

Marmoleum

Bestel uw vloeren en raamdecoratie in Leersum

U bent bij ons op de juiste plek voor kwalitatief marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in diverse stijlen. Indien gewenst maken wij uw producten op maat. Wij hebben ook een uitgebreide tapijtcollectie. Wenst u een traprenovatie in Leersum of uw trap opnieuw laten bekleden? Neem direct contact met ons op en bel naar 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Dan komen wij snel naar Leersum om de juiste maten in te meten en u te adviseren omtrent de juiste vloeren en raamdecoratie voor uw woning.