De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Linschoten

Bent u op zoek naar raamdecoratie, laminaat, tapijt of parket in Linschoten? Of wenst u andere vloeren? Bel vloerenspecialist De Vloerenschuur. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in ons vak en zijn een welbekende vloerenspecialist in Linschoten en omgeving. Behoeft u jaloezieën of (rol)gordijnen? Ook deze vindt u in onze vloerenwinkel. Tevens staan wij voor u klaar bij een traprenovatie of wanneer u nieuwe trapbekleding wenst. Wij garanderen een hoge kwaliteit producten en optimale service. Om die reden hebben wij enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

PVC- en marmoleum vloeren in diverse stijlen

U vindt in onze vloerenwinkel PVC- en marmoleum vloeren van hoogwaardige kwaliteit.Deze hebben wij in diverse stijlen en looks. Al onze vloeren zijn slijtvast, sterk en onderhoudsvriendelijk. Maakt u intensief gebruik van uw vloer? Kies dan een marmoleum vloer. Zeker wanneer u een strak en modern interieur heeft, komt deze goed tot haar recht. Wilt u de populaire houtlook op uw vloer nabootsen? Dan hebben wij prachtige PVC vloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van het echte hout. Dit verschil is enkel voelbaar, waardoor u het beste eens kunt langskomen in onze winkel om de kwaliteit te ervaren. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Sterk parket en laminaat

Vindt u een echte houten vloer mooier dan een vloer van kunststof? Maak dan de keuze voor ons parket of laminaat. Wij bieden traditioneel parket dat u in diverse patronen kunt leggen, zoals een visgraatpatroon of blokpatroon. Onze parketteur staat voor u klaar om uw parket vakkundig te leggen. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Maakt u liever de keuze voor laminaat? Ons laminaat is sterk en slijtvast en wordt aangeboden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. U kunt het laminaat door ons op de gewenste locatie laten leggen of zelf aan de slag met ons klik-laminaat.

Sfeervolle raamdecoratie

Bent u op zoek naar de meest sfeervolle raamdecoratie voor uw ruimte? Kom dan langs in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën aanbieden. De keuze is enorm. Wilt u een gedegen advies van onze adviseur? Dan zijn wij er voor u. Wij kunnen indien gewenst uw raamdecoratie op maat maken en deze vervolgens bij u in Linschoten afhangen.

vloerenspecialist

Bestel direct uw vloeren en raamdecoratie in Linschoten

Bij ons vindt u marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in alle soorten en maten. Ook hebben wij een uitgebreide collectie tapijt. Wilt u een traprenovatie in Linschoten laten plaatsvinden of uw trap opnieuw laten bekleden? Bel ons dan via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij komen dan snel bij u langs om uw vloeren en raamdecoratie vakkundig in Linschoten te plaatsen.