De Vloerenschuur, voor al uw vloeren in Lopikerkapel

Wilt u nieuwe vloeren bestellen in Lopikerkapel? Bezoek vloerenspecialist De Vloerenschuur voor uw raamdecoratie, laminaat, tapijt of parket. Wij leveren laminaat, vinyl, tapijt, parket en marmoleum van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw jaloezieën en (rol)gordijnen. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren of nieuwe trapbekleding? Ook dan helpen wij u graag. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring en zijn een bekende vloerenspecialist in Lopikerkapel en omgeving. De beste kwaliteit producten en uitstekende service staan bij ons centraal. Wij hebben enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

Topkwaliteit PVC- en marmoleum vloeren

Indien u op zoek bent naar vloeren van PVC of marmoleum van de beste kwaliteit, zit u bij ons als vloerenspecialist goed. Wij leveren PVC- en marmoleumvloeren in diverse stijlen en looks. Onze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn zowel slijtvast als sterk. Bij intensief gebruik van uw vloer, is een marmoleum vloer aan te raden. Deze vloer staat prachtig in een modern en strak interieur. Wilt u graag de populaire houtlook nabootsen? Wij hebben PVC vloeren in ons assortiment die werkelijk niet te onderscheiden zijn van het echte hout. Ervaar het zelf! Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Kwalitatief laminaat en parket

Wilt u geen kunststofvloer en gaat u liever voor een echte houten vloer? Kies dan laminaat of parket. Wij bieden traditioneel parket, dat in diverse patronen te leggen is. Wat dacht u van een visgraatpatroon of een blokpatroon? Parket wordt altijd gelegd door een ervaren parketteur. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Wilt u liever laminaat? Dan hebben wij laminaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding en dat slijtvast is. Onze gespecialiseerde vloerleggers kunnen het laminaat voor u leggen, maar u kunt ook zelf aan de slag met ons klik-laminaat.

Raamdecoratie: sfeervol en modern

Bent u op zoek naar sfeervolle en moderne raamdecoratie? Kom dan langs in onze winkel. Wij hebben diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, moderne gordijnen en jaloezieën. De keuze is reuze. Heeft u advies nodig? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. Wij maken uw raamdecoratie, geheel naar wens, op maat en plaatsen deze vakkundig bij u in Lopikerkapel.

Bestel direct uw vloeren en raamdecoratie voor in Lopikerkapel

Of u nu kwalitatief marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat wenst, u bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze vloerenwinkel. Of kom kijken naar onze tapijtcollectie. Ook voor uw traprenovatie in Lopikerkapel en het bekleden van uw trap, kunt u op ons rekenen. Bel ons direct via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij voorzien u graag van advies omtrent de beste vloeren en raamdecoratie voor u in Lopikerkapel.

vloerenspecialist