De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Maarssen

Behoeft u kwalitatieve raamdecoratie, laminaat, tapijt, parket of PVC in Maarssen? Bel vloerenspecialist De Vloerenschuur voor snelle service. Wij beschikken over ruim 20 jaar aan vakervaring en zijn een welbekend vloerenspecialist in Maarssen en omstreken. Heeft u jaloezieën of (rol)gordijnen nodig? Ook deze kunt u in onze vloerenwinkel vinden. Daarbij kunt u op ons rekenen bij uw traprenovatie of wanneer u uw trap van nieuwe bekleding wenst te voorzien. De kwaliteit van onze producten is hoog en wij leveren een optimale service. Daarom hebben wij enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in dienst.

Stijlvolle PVC- en marmoleum vloeren

Een hoogwaardige kwaliteit PVC- en marmoleum vloeren is wat wij u in onze vloerenwinkel te bieden hebben. Zo verkopen wij deze geweldige vloeren in verschillende stijlen en looks. De vloeren zijn sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wordt de vloer straks intensief gebruikt? Een marmoleum vloer is dan een goede keuze. Bij een strak en modern interieur komt deze vloer tevens goed tot haar recht. Wilt u ook de populaire houtlook op uw vloer? Onze PVC vloeren zijn werkelijk prachtig en niet te onderscheiden van echt hout. U kunt dit verschil enkel voelen. Kom dus gerust langs onze winkel en ervaar de kwaliteit zelf. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Traditioneel parket en laminaat

Vindt u een kunststofvloer minder en gaat u het liefst voor een vloer van echt hout? Kies dan voor ons parket of laminaat. Ons parket is traditioneel en in diverse patronen legbaar, zoals het blokpatroon of visgraatpatroon. Onze parketteur kan uw parket vakkundig op locatie leggen. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Kiest u liever voor laminaat? Wij bieden sterk en slijtvast laminaat tegen een scherpe prijs. Laat het laminaat door ons op een locatie naar wens leggen of kies voor ons klik-laminaat en ga zelf aan de slag.

Sfeervolle raamdecoratie

Zoekt u de meest sfeervolle raamdecoratie voor uw woning of pand? Kom dan eens kijken in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën in ons aanbod hebben. De keuze is enorm. Wenst u een gedegen advies van onze adviseur? Wij staan voor u klaar. Indien gewenst maken wij uw raamdecoratie op maat en plaatsen wij deze vervolgens vakkundig bij u in Maarssen.

Maarssen

Bestel nu uw vloeren en raamdecoratie in Maarssen

U kunt bij ons terecht voor marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in alle soorten en maten. Wij beschikken tevens over een uitgebreide collectie tapijt. Wenst u een traprenovatie in Maarssen of wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Neem dan contact op via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij komen dan snel op locatie in Maarssen om uw vloeren en raamdecoratie op vakkundige wijze te plaatsen.