Profiteer van de voordelen van een Marmoleum vloer

Een Marmoleum vloer bestaat uit de samenvoeging van lijnzaadolie, kurk, jute en een hars. Allemaal natuurlijke producten die niet bijdragen aan de opwarming van de aarde. Naast dat Marmoleum absoluut een duurzaam product is, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten welke voordelen het voor u heeft! Wanneer Marmoleum goed is aangebracht, kan het jaren meegaan. Het is uit zichzelf een hard materiaal wat het bijzonder slijtvast maakt. Daarnaast biedt het voldoende geluidsdemping om binnen de 10dB norm te blijven. Geschikt voor elk feestje, makkelijk schoon te houden en geschikt voor uw woongenot. Bovendien is er tegenwoordig een breed aanbod in kleur en patronen. Raadpleeg onze deskundigen voor een advies op maat of kom kijken in onze showroom. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op 030-6340314.

Marmoleum vakkundig gelegd door de specialisten bij de Vloerenschuur

Het is aan te raden uw Marmoleum vloer te laten leggen door de vloerenleggers van De Vloerenschuur. Bij verkeerde verlijming of het aanbrengen op een ongelijke ondergrond kunnen er namelijk bobbels ontstaan. Dit is zonde van een vloer dat jarenlang kan meegaan en, wanneer goed aangebracht, zeer mooi en modern is. U laat het met gemak aanbrengen met onze gediplomeerde vloerenleggers.

Kwaliteitsproducten en goede service

Bij De Vloerenschuur draait het om klantgerichtheid en waar voor uw geld. Laat u door onze deskundigen adviseren over het type vloer dat geschikt is voor uw woning. U geniet bovendien van de volgende voordelen bij De Vloerenschuur:

  • Gediplomeerde vloerenleggers
  • Een geweldige showroom en met goede parkeergelegenheid
  • Uitstekende service

Bezoek onze Marmoleum afdeling in de Showroom van de Vloerenschuur

Bij de Vloerenschuur wijzen we u de weg in de wereld van Marmoleum. Met uitgebreid keus is er altijd een variant die bij u past. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom of neem direct met ons contact op voor uw verdere vragen via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. De Vloerenschuur levert professioneel uw Marmoleum vloer in uw pand!

Marmoleum