De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Montfoort

Zoekt u direct raamdecoratie, laminaat, tapijt, parket of PVC in Montfoort? Bel vloerenspecialist De Vloerenschuur. Snel geleverd en geplaatst. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Montfoort en omstreken. Ook voor uw jaloezieën of (rol)gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u een traprenovatie of wilt u uw trap van nieuwe bekleding laten voorzien? Wij bieden producten van hoge kwaliteit en leveren een uitstekende service. Wij hebben dan ook enkel gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in ons bedrijf. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen.

Stijlvol PVC- en marmoleum

Wij verkopen enkel hoogwaardige kwaliteits PVC- en marmoleum in onze vloerenwinkel. Deze topvloeren verkopen wij in de meest diverse stijlen en looks. Goed om te weten, is dat onze vloeren zowel sterk als slijtvast zijn. En, ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Gebruikt u de vloer straks intensief? Dan is een marmoleum vloer de juiste keuze. Deze vloer haalt een strak en modern interieur ongetwijfeld naar boven. Wenst u ook de populaire houtlook op uw vloer na te bootsen? Kies dan voor onze PVC vloeren. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Dit verschil is enkel voelbaar. Breng gerust een bezoek aan onze winkel en kom de kwaliteit zelf ervaren. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Traditioneel parket en laminaat

Houd u niet van een kunststofvloer en gaat u liever voor het echte hout? Maak daarom de keuze voor ons traditionele parket of laminaat. Ons parket kan in diverse patronen gelegd worden, zoals het visgraatpatroon en het blokpatroon. Onze parketteur legt uw parket vakkundig op locatie. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Spreekt laminaat u meer aan? Dan bieden wij sterk en slijtvast laminaat aan voor een aantrekkelijke prijs. Wij leggen het laminaat graag op de door u gewenste locatie, maar u kunt het ook gemakkelijk zelf leggen door ons klik-laminaat.

Meer sfeer met raamdecoratie

Bent u op zoek naar raamdecoratie die uw woning of pand meer sfeer geeft? Neem een kijkje in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen, maar ook moderne gordijnen en jaloezieën aanbieden. Er is genoeg keuze. Wenst u een gedegen advies van een van onze adviseurs? Wij zijn er voor u. Indien gewenst maken wij uw raamdecoratie op maat en wordt deze nadien bij u in Montfoort geplaatst.

Gordijnen kopen

Bestel nu uw vloeren en raamdecoratie in Montfoort

Bij ons bent u op de juiste plek voor uw marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in alle soorten en maten. Wij hebben tevens een grote collectie tapijt. Wenst u een traprenovatie in Montfoort of een geheel opnieuw bekleedde trap? Neem direct contact op via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij komen dan snel op locatie in Montfoort voor het inmeten en afhangen/leggen van uw vloeren of raamdecoratie.