De Vloerenschuur, vloeren en raamdecoratie in Nieuwegein

Wilt u raamdecoratie, laminaat, tapijt, parket of PVC in Nieuwegein aanschaffen? Bel De Vloerenschuur voor een gegarandeerd snelle plaatsing! Al ruim 20 jaar zijn wij ervaren in het leveren en leggen van kwalitatieve vloeren. Ook voor uw jaloezieën of (rol)gordijnen zit u in onze vloerenwinkel goed. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren of wenst u enkel nieuwe trapbekleding? Zelfs dan kunnen wij u verder helpen. Wij leveren uitstekende service en staan voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Om deze reden hebben wij alleen maar gecertificeerde vloerleggers, stoffeerders en parketteurs in ons bedrijf. En het mooie is, dit krijgt u allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Stijlvol PVC- en marmoleum

Wij bieden enkel kwalitatieve PVC- en marmoleum vloeren aan in onze vloerenwinkel. Onze topvloeren worden in diverse stijlen en looks verkocht. Een handig feitje, onze vloeren zijn zowel sterk als slijtvast. En niet te vergeten, ook zeer onderhoudsvriendelijk. Bent u van plan uw vloer straks intensief te gebruiken? Kies dan voor onze marmoleum vloer. Uw moderne en strakke interieur wordt hier ongetwijfeld door naar boven gehaald. Wilt u ook de populaire houtlook op uw vloer toepassen? Maak dan de keuze voor ons mooie PVC. Deze vloeren zijn niet te onderscheiden van echt hout, wat u enkel kunt voelen. Reden genoeg om een bezoek aan onze winkel te brengen en dit met eigen ogen te aanschouwen. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Sterk en slijtvast parket en laminaat

Heeft u liever een echte houten vloer in plaats van een kunststofvloer? Kies dan ons laminaat of ga voor ons traditionele parket, welke in diverse patronen legbaar is. Denk aan een gaaf visgraatpatroon of een blokpatroon. Uw vloer kan door onze parketteur nauwkeurig op locatie gelegd worden. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Is laminaat meer naar uw wens? Dan hebben wij sterk en slijtvast laminaat, welke wij tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Het laminaat kunnen wij voor u leggen, maar u kunt ook zelf aan de slag met ons eenvoudige klik-laminaat.

Raamdecoratie, een moderne sfeer

Zoekt u raamdecoratie welke uw woning of pand van meer sfeer zal voorzien? Kom dan langs in onze winkel, waar wij diverse vouw-, plissé- en rolgordijnen en tevens moderne gordijnen en jaloezieën aanbieden. Er is keuze genoeg. Wilt u een gedegen advies op maat van onze adviseur? Dan zijn wij er graag voor u. Indien u dit wenst maken wij de gekozen raamdecoratie op maat en wordt deze nadien bij u in Nieuwegein op vakkundige wijze geplaatst.

gor 2 (1)

Bestel uw vloeren en raamdecoratie in Nieuwegein

U kunt bij ons terecht voor al uw marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in diverse stijlen. En dat geheel op maat. Wij beschikken tevens over een brede collectie tapijt. Wenst u een traprenovatie in Nieuwegein of een geheel nieuwe bekleedde trap? Neem meteen contact met ons op via 030-6340314. E-mail: info@vloerenschuur.nl Wij komen dan snel op locatie in Nieuwegein voor het inmeten en afhangen van uw raamdecoratie of het leggen van uw vloeren.