Stijlvolle inrichting met een houten vloer of Parket

Voor een ongeëvenaard luxe uitstraling zult u bij uw vloerkeuze toch snel uitkomen op Parket of het plaatsen van een houten vloer. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van een zogenaamde Tapis vloer. Deze bestaat uit een onderlaag van spaanplaat of mozaiek waarop massief hout wordt verlijmd of vernageld. Eventuele spijkergaatjes worden opgevuld en geschuurd parket, gepolijst parket en gelakt parket of geolied parket afhankelijk van het type hout. Qua patroon is er grote keuzevrijheid maar onder de klassiekers vallen het visgraatpatroon of een blokpatroon. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende houtsoorten elk met een andere uitstraling. Combineer uw vloer bijvoorbeeld met een ruwe stenen muur en creëer een landelijke sfeer. Of creëer met een strakke witte muur een moderne strak karakter. Bij de Vloerenschuur begeleiden we u in het maken van een goede keuze en voeren wij de aanleg vakkundig uit. Neem snel met ons contact op via 030-6340314.

Een Parket of houten vloer als waardevolle aanvulling op uw pand

Parket aanleggen is specialistisch werk. Het is daarom de moeite waard om gediplomeerde parketleggers hiervoor in te schakelen om de garantie te krijgen van jarenlang plezier. Het plaatsen en verlijmen van massief houten vloeren vergt enige precisie voor een fantastisch resultaat. De vakkundige parketleggers van de Vloerenschuur nemen de voorbereidingen zoals het schoonmaken van de vloer uiterst serieus. Een houten vloer is namelijk nogal een investering waar vakmanschap geen overbodige luxe is. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Ook kunt u de vloerschuur inschakelen voor parket renovatie van verouderd parket houten vloeren.

Gediplomeerde Parketleggers van de Vloerenschuur

De Vloerenschuur specialiseert zich in houten vloeren, parketvloeren, parket renovatie en onderhoud. Bovendien leveren wij u de houtkwaliteit waar u ontzettend lang plezier van hebt. Gaat u Parket kopen of wilt een een andere houten vloer? Kom eens langs in onze fantastische showroom. Maakt u gebruik van onze service dan geniet u van de volgende voordelen:

Gediplomeerde vloerenleggers

Een geweldige showroom en met goede parkeergelegenheid

Uitstekende service

parket kopen

De Vloerenschuur voor hoogwaardig laminaat

De beslissing om een Parket of houten vloer te kopen maakt u niet in één nacht. Laat ons u adviseren in die keus en krijg gegarandeerd de vloer die bij u past. Kom daarvoor naar de showroom en bekijk ons breed assortiment aan parket vloeren: traditioneel parket, massief parket, geolied parket, gelakt parket, eiken parket, lamel parket, visgraat parket, etc. Neem nu contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Prachtig Parket kopen of een robuuste houten vloer doet u bij de Vloerenschuur!