Niet van echt hout te onderscheiden PVC vloeren voor een prachtig resultaat

Een PVC vloer geeft u de voordelen van goedkope aanleg, waterbestendige eigenschappen en niet van echt hout te onderscheiden look en textuur. Maar niet alleen de “houtlook” heeft u voordelig in huis. Ook realistisch natuursteen, betonlook of bijzondere texturen zijn verkrijgbaar in een PVC rol. Bovendien voorkomt u de nadelen van het echte natuurproduct. Geniet daarom van een voordelige manier om in een oogwenk uw woning, kantine, sportschool of kantoor een sfeervolle aanblik te geven. Bovendien valt een PVC vloer onder de categorie “Hygiënische vloeren”: makkelijk schoon te maken en te houden. Wilt u ook een PVC vloer kopen? Dan kunt u in de showroom van de vloerenschuur inzicht krijgen in alle varianten, kleuren en texturen. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis. Voor eventuele vragen bel ons direct op 030-6340314.

Snel aan te leggen en uitstekende voordelen met een PVC vloer

Uiteraard is het van belang om de PVC vloer goed aan te leggen voor het gewenste resultaat. Onze vakkundige vloerenleggers kunnen binnen een handomdraai deze PVC vloer strak verlijmen en de nodige voorzorg treffen zoals het plaatsen van een ondervloer. Dit scheelt veel in uw kostbare tijd en u kunt rekenen op een gegarandeerd goed resultaat.
Als u een vloer heeft uitgekozen is het nodig om te kijken of er een (nieuwe) drukvaste ondervloer nodig is. Dit is van belang om de isolerende eigenschappen van de vloer te behouden en om ook geluidsdemping te geven. Uiteindelijk resulteert dit in een woongenot waar u op kunt bouwen. Laat ons u adviseren in de te nemen maatregelen. Ook kunt u ons inschakelen om uw PVC vloer te egaliseren.

Kwaliteitsproducten en een goede service bij de Vloerenschuur

Wij van de Vloerenschuur ervaren dat PVC vloeren voor de meest uiteenlopende projecten een perfecte optie is. Laat ons u adviseren om uiteindelijk een knoop door te hakken wanneer u een PVC vloer wilt kopen. Mocht u van onze service gebruik maken dan geniet u daarnaast van onder andere:

Gediplomeerde vloerenleggers

Een geweldige showroom en met goede parkeergelegenheid

Uitstekende service

pvc kopen

Wilt u PVC vloer kopen? Kom eens langs bij de Vloerenschuur!

PVC vloeren zijn een geweldig alternatief voor duurdere vloeren van natuurproducten.
Bovendien hebben innovaties gezorgd dat deze vloeren nauwelijks van natuurmateriaal te onderscheiden is. Neem eens een kijkje binnen het enorme aanbod van PVC vloeren binnen onze showroom. Wij hebben een breed assortiment met onder andere PVC vloeren in een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels, PVC klikvloeren en meer. Bel ons voor wat meer informatie op 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Voor PVC vloer egaliseren en  PVC vloer leggen belt u de Vloerenschuur!