Raamdecoratie kopen bij De Vloerenschuur

Wilt u graag mooie nieuwe raamdecoratie kopen voor uw woning of pand? Kom dan eens langs bij De Vloerenschuur. In onze ruime showroom in Houten vindt u de mooiste raamdecoratie van de beste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen, u kunt het bij ons vinden. De door u gekozen raamdecoratie wordt ook nog helemaal perfect op maat voor u gemaakt. Wilt u meer te weten komen over ons assortiment raamdecoratie? Kom dan bij ons langs of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Praktische en decoratieve raamdecoratie

Raamdecoratie is in vrijwel iedere woning te vinden. Raamdecoratie vervult namelijk heel veel functies in een woning. Het is niet alleen decoratief en sfeerbepalend, maar ook heel praktisch. Het geeft u namelijk de mogelijkheid om de lichtinval te regelen, het houdt de warmte van de zon buiten en geeft meer privacy. Wilt u graag raamdecoratie kopen die zowel functioneel is, als prachtig staat in uw woning? Dan bent u bij De Vloerenschuur zeker aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide en eigentijdse collectie met gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen. Bent u benieuwd geworden? Kom dan snel bij ons langs in Houten.

Advies op het gebied van raamdecoratie

Wanneer u een bezoek brengt aan onze mooie showroom in Houten, kunt u op zoek gaan naar raamdecoratie die bij uw wensen en interieur past. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie met stalen. Vindt u het lastig om passende raamdecoratie te vinden in onze winkel? Dan kunt u altijd de hulp van de specialisten in onze winkel inschakelen. Zij geven u advies op maat over de talloze mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Uiteraard wordt de door u gekozen raamdecoratie helemaal op maat gemaakt en thuis bij u opgehangen.

De voordelen die wij bieden

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u bij bij ons rekenen op gedegen advies bij het kopen van nieuwe raamdecoratie. Tevens kunnen wij u helpen met het kiezen van een nieuwe vloer of trapbekleding. Wanneer u bij De Vloerenschuur langskomt, kunt u het volgende verwachten:

Hoogstaande service

Eigen stoffeerders en parketteurs

Goed opgeleid en gediplomeerd personeel

Een prachtige showroom met ruime parkeergelegenheid

Marmoleum

Neem contact met ons op

Wilt u direct nieuwe raamdecoratie bij ons kopen? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Neem dan contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze mooie showroom. Onze specialisten geven u daar graag advies bij het kopen van raamdecoratie die aansluit op uw wensen.