Nieuwe trapbekleding laten leggen door de De Vloerenschuur

Heeft uw oude trap nieuwe trapbekleding nodig? Laat dan de vakmensen van De Vloerenschuur langskomen voor een traprenovatie. Met de hulp van onze goed opgeleide stoffeerders en parketteurs ziet uw trap er weer uit als nieuw. Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van trapbekleding kunt u een bezoek brengen aan onze mooie winkel in Houten. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een traprenovatie in uw woning of kantoor.

Uw trapbekleding laten vervangen

De trap is meestal de verbinding tussen twee verdiepingen en wordt daarom veel gebruikt door de bewoners of bezoekers van een woning of pand. Na verloop van tijd zal de trap door het intensieve gebruik gaan slijten. Dit zorgt ervoor dat uw trap er minder mooi uitziet en niet meer de gewenste veiligheid biedt (slipgevaar). Wanneer dit het geval is, raden wij aan om een traprenovatie uit te laten voeren. Tijdens deze traprenovatie wordt er nieuwe trapbekleding gelegd op uw trap. Onze vakmensen hebben alle kennis, ervaring en technieken in huis om dit op de juiste manier te realiseren. Nadat de trap volledig opnieuw is bekleed, zal hij er weer uitzien als nieuw en de veiligheid bieden die u wenst.

Advies bij het kiezen van de juiste trapbekleding

Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie, kunt u rekenen op de hulp van onze medewerkers. Breng een bezoek aan onze mooie winkel in Houten en ontvang daar van onze specialisten meer informatie over het realiseren van een traprenovatie en advies bij het uitzoeken van passende trapbekleding. In onze winkel hebben wij een grote collectie met stalen van trapbekleding van een uitstekende kwaliteit. Wanneer u de juiste trapbekleding heeft uitgekozen, komen wij graag bij u langs om de trapbekleding te leggen. Onze goed opgeleide vakmensen helpen u niet alleen met het leggen van de trapbekleding, maar voorzien u desgewenst ook van advies wanneer u zelf de trap gaat renoveren.

De voordelen die wij bieden

De Vloerenschuur is ruim 20 jaar geleden opgericht. Met onze ervaring en kennis zijn wij in staat iedere klant op vakkundige wijze van advies te voorzien. Of het nu gaat om een traprenovatie of het leggen van een nieuwe vloer, op onze hulp kunt u altijd rekenen. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

Hoogstaande service

Eigen stoffeerders en parketteurs

Goed opgeleid en gediplomeerd personeel

Een prachtige showroom met ruime parkeergelegenheid

Trapbekleding

Neem contact met ons op

Wilt u uw trap laten voorzien van nieuwe trapbekleding? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van trapbekleding? Benader ons dan via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij hopen u dan snel te ontvangen in ons mooie winkel in Houten. Aldaar zullen wij u voorzien van advies over de mogelijkheden op het gebied van trapbekleding.