Een traprenovatie door de De Vloerenschuur

Heeft u behoefte aan een vakkundige traprenovatie? Dan staan de specialisten van De Vloerenschuur graag voor u klaar. Onze goed opgeleide stoffeerders en parketteurs vernieuwen uw trap met veel precisie en vakmanschap, zodat uw trap er weer uitziet als nieuw. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Houten of neem direct contact met ons op.

Redenen om een traprenovatie uit te laten voeren

De meeste trappen worden dagelijks veel gebruikt. Door de loop der jaren zal uw trap door het intensieve gebruik gaan slijten. Wanneer uw trap er niet meer mooi uitziet of wanneer hij niet meer genoeg veiligheid biedt (hoge kans op slippen), is het verstandig om een traprenovatie uit te laten voeren. De vakmensen van De Vloerenschuur kunnen u daarbij helpen. Wij zullen uw trap weer volledig opnieuw bekleden. Het resultaat is een prachtige beklede trap die de gewenste veiligheid biedt.

Advies over een traprenovatie op maat

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie? Kom dan gerust langs in onze mooie winkel in Houten. In onze winkel kunt u volop inspiratie opdoen op het gebied van verschillende soorten bekleding. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor u klaar met informatie over een traprenovatie en advies op maat. Zij helpen u graag met het uitzoeken van passende bekleding voor uw trap. Wanneer u de juiste trapbekleding heeft gevonden, maken wij een afspraak met u om de trapbekleding te leggen. Voor het uitvoeren van de traprenovatie hebben wij goed opgeleide vakmensen in dienst. Wilt u zelf aan de slag gaan met het bekleden van de trap? Dan kunnen wij u ook goed adviseren.

De voordelen die wij bieden

De Vloerenschuur is ruim 20 jaar geleden opgericht. Met onze ervaring en kennis zijn wij in staat iedere klant op vakkundige wijze van advies te voorzien. Of het nu gaat om een traprenovatie of het leggen van een nieuwe vloer, op onze hulp kunt u altijd rekenen. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

Hoogstaande service
Eigen stoffeerders en parketteurs
Goed opgeleid en gediplomeerd personeel<
Een prachtige showroom met ruime parkeergelegenheid

Trapbekleding

Neem contact met ons op

Wilt u ook een traprenovatie uit laten voeren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij hopen u te verwelkomen in onze mooie winkel in Houten voor advies op maat over een traprenovatie.