Voor vloeren en raamdecoratie in Vianen gaat u naar De Vloerenschuur

Wilt u voor uw woning of pand in Vianen nieuwe vloeren of raamdecoratie kopen? Breng dan een bezoek aan De Vloerenschuur. In onze mooie showroom in Houten vindt u een groot assortiment met de mooiste marmoleum, PVC, vinyl, parket en laminaat vloeren. Tevens verkopen wij eersteklas raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe vloeren en/of raamdecoratie in Vianen? Neem contact met ons op en geef ze aan ons door.

Onze marmoleum en PVC-vloeren

Op het gebied van vloeren zijn er ontzettend veel mogelijkheden? Bent u op zoek naar een strakke en moderne vloer? Een vloer die slijtvast en zeer goed schoon te houden is? Dan kunnen wij een marmoleum vloer zeker aanraden. Zoekt u voor uw woning in Vianen een vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Dan is een PVC-vloer een heel goede keuze. PVC vloeren zijn bijna niet van echt houten of stenen vloeren te onderscheiden. Desondanks hebben ze de praktische kenmerken van een PVC-vloer. Ze zijn bijvoorbeeld zeer slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

Laminaat, parket en tapijt van hoge kwaliteit

Ook voor kwaliteitslaminaat, -parket of -tapijt kunt u terecht bij onze vloerenwinkel. Laat onze vloerenspecialist adviseren bij het kiezen voor de juiste vloer. Laminaat vloeren hebben bijvoorbeeld dezelfde warme uitstraling als hout, is zeer slijtvast en heeft een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u echt parket laten leggen? Onze gecertificeerde vloerleggers komen graag bij u langs in Vianen om het parket in het door u gewenste patroon te leggen. Ook kunt u bij ons terecht voor parket renovatie van uw verouderd parket vloer. Tot slot vindt u in onze vloerenwinkel ook prachtige soorten tapijt. Het tapijt is van eersteklas merken als Bonaparte, Desso, Heuga en Willard Edel.

Raamdecoratie of een traprenovatie in Vianen

Naast vloeren hebben we een ruim assortiment met de mooiste raamdecoratie. Of u nu op zoek bent naar prachtige plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën, u kunt bij De Vloerenschuur terecht. Bezoek onze showroom en doe volop inspiratie op op het gebied van verschillende raamdecoratie. Onze specialist informeert u, indien gewenst, direct over de mogelijkheden op het gebied van traprenovatie in Vianen.

parket kopen

Neem contact op voor nieuwe vloeren of raamdecoratie in Vianen

Wenst u nieuwe vloerbedekking in de vorm van marmoleum, laminaat, parket, tapijt of vinyl te laten leggen in Vianen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een traprenovatie of onze collectie met raamdecoratie? Bel ons dan via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze ruime showroom in Houten. Wij informeren u daar graag verder over onze vloeren en raamdecoratie voor in Vianen.