Het uitzoeken van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfspand

Bij het kopen van een nieuwe vloer is het belangrijk om een goede afweging te maken. Er zijn namelijk tal van oplossingen die voor uw project mogelijk geschikt zijn, maar de één misschien net wat meer passend dan de ander. Dit hangt vaak af van verschillende factoren zoals de gewenste uitstraling, praktische eigenschappen en de prijs of prijs- en kwaliteitsverhouding. De Vloerenschuur adviseert en levert u de meest geschikte vloer uit een breed assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor laminaat, parket, tapijt, PVC en marmoleum. Kom eens langs en bekijk de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Bel in dat geval 030-6340314.

Een vloer voor elke toepassing vindt u bij De Vloerenschuur

Het kiezen van de juiste vloer is onderhevig aan een aantal factoren zoals uitstraling, praktische eigenschappen en de prijs. Wilt u bijvoorbeeld een warme uitstraling creëren in huis? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het populaire laminaat dat zeer mooi oogt, slijtvast is en een isolerende werking heeft. De vloer voelt daardoor altijd warm aan. Parket kan uitkomst bieden wanneer elegantie een belangrijke factor is. Kies bijvoorbeeld voor de “Tapis” vloer en creeër de chique uitstraling die u zoekt. Uiteraard biedt de vloerenschuur ook zeer praktische oplossingen zoals PVC en marmoleum. Deze vloersoorten zijn praktisch te leggen, geven toegang tot grote keuzemogelijkheid en zijn zeer slijtvast. Creëer dus in een handomdraai het strakke, moderne of elegante uiterlijk dat u wilt. De meest voorkomende vloerbedekking is nog altijd tapijt dat vanwege zijn geluiddempende werking, luchtverbeterende functie en isolerende eigenschappen zeer praktisch is. De Vloerenschuur levert tapijt op rol of tapijttegels van verschillende vertrouwde merken.

Geniet van de het gemak, en keuzemogelijkheid bij De Vloerenschuur

Het kopen van een vloer kan een intensieve bezigheid zijn. Daarom vindt u bij ons alles onder één dak. Een brede keuzemogelijkheid, deskundig en eerlijk advies tot service in huis. Onze vloerenleggers leggen bijvoorbeeld uw vloer binnen een mum van tijd vakkundig aan. Bent u een doe-het-zelver? Opties zoals klik-laminaat of tapijttegels geven u de vrijheid om dit zelf in hand te nemen. Bij De Vloerenschuur nemen we uw persoonlijke wensen, budget en nodige service uiterst serieus.

Maarssen

Een vloer kopen doet u bij de Vloerenschuur

Raak geïnspireerd in onze showroom en laat u bijpraten door onze adviseurs over marmoleum, laminaat, parket, PVC of tapijt. Bij ons vindt u gegarandeerd de gewenste vloer tegen een goede prijs. Neem voor vragen contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Bij de vloerenschuur zult u ongetwijfeld met plezier een vloer kopen dat bij u past.