De beste vloerenspecialist vindt u in De Vloerenschuur

Zoekt u een scherp geprijsde vloerenspecialist? Kom naar De Vloerenschuur voor uw laminaat, tapijt, parket, PVC, vinyl of marmoleum. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het leveren en leggen van vloeren van topkwaliteit. Wij staan garant voor de beste kwaliteit producten en het leveren van een uitstekende service. Daarom zijn al onze vloerleggers, stoffeerders en parketteurs allen gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw vloeren op een professionele wijze geleverd en gelegd worden.

Topkwaliteit PVC- en marmoleum vloeren

U kunt bij ons hoogwaardige kwaliteit PVC- en marmoleum vloeren vinden. Deze vloeren leveren wij in verschillende stijlen en looks. Onze vloeren zijn allen slijtvast, sterk en onderhoudsvriendelijk. Gebruikt u uw vloer doorgaans intensief? Dan is onze marmoleum vloer een goede optie. Deze vloer haalt een modern en strak interieur tevens naar boven.
Ook de populaire houtlook wordt vaak gekozen voor vloeren. Wij hebben PVC dat werkelijk niet van echt hout te onderscheiden is. Dit verschil is alleen voelbaar. Kom daarom langs in onze winkel en voel de kwaliteit van onze PVC vloeren.

Kwalitatief laminaat en parket

Is de houtlook wat u wenst voor uw woning en wilt u het liefst een vloer van echt hout laten leggen? Maak dan de keuze voor ons laminaat of parket. Wij hebben traditioneel parket, dat u in diverse patronen kunt leggen. Denk aan het populaire visgraatpatroon. Of wat dacht u van een mooi blokpatroon? Een ervaren parketteur zal uw parket vakkundig leggen. Wilt u liever laminaat laten leggen door onze gespecialiseerde vloerleggers? Ook dat is mogelijk. En indien u de keuze maakt om zelf laminaat te leggen, is er altijd nog ons handige klik-laminaat.

Bezoek onze vloerenspecialist!

Wilt u uw woning ook voorzien van prachtig marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat? Maak dan de keuze voor onze hoogwaardige vloeren. Bezoek onze vloerenwinkel en bekijk het uitgebreide aanbod. U bent van harte welkom. Wenst u een gedegen advies? Onze adviseur staat dan voor u klaar. Bel nu 030-6340314. Of stuur een e-mail via: info@vloerenschuur.nl Kies ook voor ons als uw vloerenspecialist en breng een bezoek aan onze fysieke winkel.

vloerenspecialist