De beste vloeren vindt u in onze vloerenwinkel

Zoekt u een scherp geprijsde vloerenwinkel? Bezoek De Vloerenschuur voor al uw laminaat, tapijt, parket, PVC, vinyl of marmoleum. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist. Wij leveren enkel vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Producten van topkwaliteit en een uitmuntende service staan bij ons centraal. Onze vloerleggers, stoffeerders en parketteurs zijn allen gecertificeerd.

Onze PVC- en marmoleum vloeren

Bij ons kunt u terecht voor PVC- en marmoleum vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Deze vloeren kunnen wij in diverse stijlen en looks leveren. Al onze vloeren hebben als kenmerk dat ze slijtvast, sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. Als u uw vloer normaliter intensief gebruikt, is onze marmoleum vloer een uitstekende keuze. De vloer is tevens een aanwinst voor een modern en strak interieur, welk hierdoor ten volle tot haar recht zal komen. Ook voor de populaire vloeren met houtlook wordt veel gekozen. Ons PVC is werkelijk niet te onderscheiden van echt hout. Het verschil kunt u enkel voelen. Breng vooral eens een bezoek aan onze winkel om de structuur te voelen en de kwaliteit te ervaren.

Kwalitatief laminaat en parket

Bent u verliefd op de houtlook en gaat u liever voor een vloer van echt hout? Dan hebben wij prachtig laminaat en parket in ons aanbod. Bij ons parket kunt u denken aan traditioneel parket, dat in vele patronen te leggen is. Neem nu het populaire visgraatpatroon of blokpatroon. Ons parket wordt altijd gelegd door onze ervaren parketteur. Wenst u liever laminaat in uw woning? Dan bieden wij slijtvast laminaat aan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. U kunt het laminaat door onze gespecialiseerde vloerleggers laten leggen, of klik-laminaat bestellen en zelf aan de slag.

Kom langs in onze vloerenwinkel!

Kunt u niet wachten om ons kwalitatieve marmoleum, parket, PVC, vinyl of laminaat in huis te halen? Kom dan vooral eens langs in onze vloerenwinkel om ons uitgebreide aanbod te kijken. Wij heten u van harte welkom. Heeft u gedegen advies nodig? Dan staat onze adviseur u graag te woord. Bel ons direct via 030-6340314. Of stuur een e-mail via: info@vloerenschuur.nl Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze prachtige vloerenwinkel!

vloerenwinkel