Houten vloer schuren?

Heeft u al jaren een mooie parketvloer in uw woning en is deze aan een opknapbeurt toe? Iedere dag wordt er over uw houten vloer gelopen, met meerdere mensen. Hierdoor wordt uw vloer door de jaren heen wat beschadigd. U kunt uw houten vloer laten schuren door de vloerschuur. Inmiddels hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het parket en met name in het leveren, leggen onderhoud, schuren. Wenst u een vakkundig advies neemt u dan contact met ons op.

Waarom uw houten vloer schuren?

Uw vloer bijvoorbeeld oliën of te lakken. Het resultaat? Uw vloer ziet er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u daadwerkelijk een nieuwe vloer moet kopen. Dit betekent dat u veel goedkoper uit bent, maar wel weer jaren plezier heeft van uw vloer.

vloerrenovatie

U kunt uw houten vloer schuren, dan wordt de beschadigde bovenlaag verwijderd. Vervolgens kan ook de vloer een andere uitstraling gegeven worden door deze te laten behandelen. Laat u de vloer schuren en vervolgens lichter of juist donkerder maken, dan krijgt deze een hele andere look.

Houten vloer schuren en oliën

Bij het afwerken van uw vloer heeft u diverse mogelijkheden. Zo kan de vloer gelakt worden, maar is het ook mogelijk de vloer te oliën. Na het oliën of lakken van de vloer ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Door uw vloer te laten schuren en oliën gaat deze weer vele jaren mee. Wij weten precies welke olie of lak geschikt is voor uw vloer. De Vloerenschuur geeft uw vloer weer de uitstraling van weleer, of de houten vloer juist voorzien van een mooie nieuwe kleur.