Voor vloeren en raamdecoratie gaat u naar De Vloerenschuur

Zoekt u in de regio Wijk bij Duurstede een specialist op het gebied van vloeren? Kom dan eens langs bij De Vloerenschuur. Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als een expert op het gebied van vloeren. Wij verkopen eersteklas vloeren zoals marmoleum, PVC, vinyl, parket en laminaat, maar ook raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën. Wilt u ook nieuwe vloeren voor in Wijk bij Duurstede? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Neem dan contact met ons op.

Onze marmoleum en PVC-vloeren

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van vloeren. Iedere vloer heeft zijn eigen kenmerken. Zo staat een marmoleum vloer bekend om zijn moderne en strakke uiterlijk. Daarnaast is dit type vloer zeer slijtvast en hygiënisch. Ideaal voor ruimtes waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. Gaat u in Wijk bij Duurstede liever voor een vloer met een meer natuurlijke uitstraling? Dan is een PVC-vloer zeer aan te raden. Deze vloeren hebben het warme en natuurlijke uiterlijk van een echt houten of stenen vloer, maar hebben de eigenschappen van een PVC-vloer. Ze zijn bijvoorbeeld heel gemakkelijk schoon te houden en een stuk scherper geprijsd. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis. Laat ons weten welk type vloer uw voorkeur heeft in Wijk bij Duurstede.

Raamdecoratie of een traprenovatie in Wijk bij Duurstede

Raamdecoratie is niet alleen mooi om te zien, het is ook nog zeer praktisch. Het houdt de warmte van de zon buiten en zorgt voor privacy. Laat u door onze specialisten adviseren over onze raamdecoratie. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen op het gebied van raamdecoratie. Tevens geven wij, indien gewenst, meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie in Wijk bij Duurstede.

Neem contact op voor nieuwe vloeren of raamdecoratie

Wilt u een nieuwe marmoleum, laminaat, parket, tapijt of vinyl vloer kopen voor uw woning in Wijk bij Duurstede? Of wilt u meer te weten komen over onze raamdecoratie als gordijnen en jaloezieën? Bel dan naar 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om de vloeren en/of raamdecoratie te leveren in Wijk bij Duurstede.

vloerenspecialist