Voor vloeren en raamdecoratie gaat u in Woerden naar De Vloerenschuur

Bent u in de omgeving van Woerden op zoek naar winkel waar u terecht kunt voor eersteklas vloeren en raamdecoratie? Maak dan kennis met De Vloerenschuur. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak zijn wij een echte vloerenspecialist te noemen. Naast vloeren verkopen wij inmiddels ook raamdecoratie als gordijnen en jaloezieën en kunt u bij ons terecht voor tapijt en andere vloerbedekking. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw vloerbedekking en/of raamdecoratie in Woerden.

Onze marmoleum en PVC-vloeren

Wenst u een nieuwe vloer voor uw woning of pand in Woerden? Dan vindt u bij De Vloerenschuur zeker een vloer die bij u past. Koop bijvoorbeeld een prachtige marmoleum vloer. Marmoleum vloeren staan bekend om hun strakke en moderne uiterlijk. Vanwege hun slijtvastheid en hygiënische kenmerken zijn ze sterk in populariteit gegroeid. Ook voor PVC vloeren kunt u terecht bij De Vloerenschuur. PVC vloeren hebben een heel natuurlijke uitstraling die bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden is. Desondanks heeft u met dit type vloer geen last van de praktische nadelen van een natuurproduct. Tevens zijn PVC vloeren een stuk scherper geprijsd dan parket of een natuursteenvloer. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis.

Laminaat, parket en tapijt van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar hoogwaardig laminaat, parket of tapijt? Bij De Vloerenschuur vindt u precies wat u zoekt. Wanneer u een vloer wenst met dezelfde warme uitstraling als hout, is laminaat zeer aan te raden. Deze slijtvaste vloer staat in vrijwel ieder interieur prachtig. Gaat u liever voor echt hout? Dan verkoopt de vloerenspecialist ook parket. Laat het onze vloerleggers langskomen in Woerden om het parket perfect te leggen in het patroon dat u wenst. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Gaat u liever voor een warme en zachte vloer? Dan is tapijt een uitstekende optie. Wij verkopen prachtig tapijt van eersteklas merken als Bonaparte, Desso, Heuga en Willard Edel.

Raamdecoratie of een traprenovatie in Woerden

Raamdecoratie is decoratief, sfeerbepalend en praktisch. Het houdt de warmte van de zon buiten en geeft meer privacy. Welk type raamdecoratie wilt u kopen voor in Woerden? In ons assortiment vindt u plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Voor meer inspiratie en informatie op het gebied van raamdecoratie, kunt u een bezoek brengen aan onze vloerenwinkel in Houten. U kunt daar direct meer informatie inwinnen over de realisatie van een eventuele traprenovatie.

Gordijnen kopen

Neem contact op voor nieuwe vloeren of raamdecoratie

Wenst u ook een nieuwe marmoleum, laminaat, parket, tapijt of vinyl vloer te kopen? Of wenst u meer informatie over onze raamdecoratie als gordijnen en jaloezieën? Benader ons dan via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij laten u dan graag de mogelijkheden zien op het gebied van vloeren en raamdecoratie in Woerden.