Voor vloeren en raamdecoratie gaat u in Zeist naar De Vloerenschuur

Zoekt u in de omgeving van Zeist een bedrijf waar u terecht kunt voor prachtige vloeren en raamdecoratie? Dan bent u bij De Vloerenschuur aan het juiste adres. De Vloeren winkel begon ooit als specialist op het gebied van houten vloeren en laminaatvloeren. Tegenwoordig is De Vloerenschuur meer dan alleen houten vloeren. Wij verkopen namelijk ook prachtige gordijnen, raamdecoratie, tapijt en andere vloerbedekking. Wilt u ook nieuwe vloeren voor uw woning in Zeist kopen? Of wilt u nieuwe gordijnen of een vinyl vloer aanschaffen? Dan kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel in Houten.

Onze marmoleum en PVC-vloeren

Wilt u voor uw woning of pand in Zeist nieuwe vloeren kopen? Dan zit u helemaal goed bij De Vloerenschuur. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met de mooiste vloeren van een uitstekende kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een marmoleum vloer. Marmoleum vloeren worden steeds populairder vanwege hun strakke en moderne uiterlijk. Daarnaast is dit type vloer slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Een ander soort vloer die u bij De Vloerenschuur kunt kopen, is de PVC vloer. Of u nu op zoek bent naar een PVC betonlook, PVC visgraat, PVC tegels of PVC klikvloeren, wij hebben het in huis. PVC vloeren zijn zeer duurzaam en evenaren met hun uiterlijk de natuurlijke uitstraling van echt hout of stenen. Echter, ze zijn een stuk beter geprijsd en hebben niet de praktische nadelen van een natuurproduct. Zowel marmoleum vloeren als PVC vloeren kunt u in Zeist vakkundig laten leggen door onze vloerspecialisten.

Laminaat, parket en tapijt van hoge kwaliteit

Ook voor hoogwaardig laminaat, parket of tapijt kunt u aankloppen bij De Vloerenschuur. Laminaat is een vloertype dat dezelfde warmte uitstraalt als hout en slijtvast is. Wilt u liever een echt houten vloer? Dan kunt u ook bij ons terecht voor prachtig parket. Traditioneel parket kan in allerlei patronen worden gelegd. Overleg met onze specialist welk patroon u wilt laten realiseren. Schakel de vloerschuur in voor uw professionele aanleg of advies over het parket schuren van uw net aangelegde parket vloer. Tot slot verkopen wij ook prachtig tapijt van eersteklas merken als Bonaparte, Desso, Heuga en Willard Edel.

Raamdecoratie of een traprenovatie in Zeist

Raamdecoratie is naast decoratief ook sfeerbepalend en praktisch. Het beschermt de ruimte tegen de warmte van de zon en geeft privacy. In het assortiment van De Vloerenschuur vindt u plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Bezoek onze winkel en kies een stof en kleur die bij uw interieur in Zeist past. Is uw trap versleten door intensief gebruik? Dan kunt u onze vloerspecialist ook inschakelen voor een traprenovatie.

Marmoleum

Neem contact op voor nieuwe vloeren of raamdecoratie in Zeist

Wilt u een nieuwe marmoleum, laminaat, parket, tapijt of vinyl vloer kopen? Of bent u op zoek naar prachtige raamdecoratie als gordijnen en jaloezieën? Neem dan contact met ons op via 030-6340314 of stuur een e-mail naar info@vloerenschuur.nl. Wij laten u dan graag de mogelijkheden zien op het gebied van vloeren en raamdecoratie in Zeist.